page_banner

PRODUK

MS Mildew Proof AdhesivePikeun Proyék Dapur & Mandi Lejell 253

Katerangan pondok:

• permukaan caang, sakumaha teuas saperti ubin, lalawanan maké alus.
• Gampang pikeun scrubbing, alus anti mildew jeung kinerja anti polusi.
•Alus kinerja sepuh-tahan, euweuh yellowing
• kinerja sealing Good kalawan logam, kotak keramik jeung griotte jsb.
• Nyegah kapang jeung mildew pikeun quarantee hirupna


Rincian produk

Data Téknis

Sealant konstruksi

KELEBIHAN KAMI

Operasi

Panjelasan Produk

Lejell 253 canggih Modified Polimér Dapur, Mandi jeung Plumbing Sealant nyadiakeun 100% segel waterproof kalawan kamampuhan pikeun dilarapkeun dina surfaces baseuh jeung beueus.Cai mibanda gancang 30 menit cet na cai waktos siap tur dirumuskeun husus pikeun nyegah kapang jeung mildew tumuwuh sarta didukung ku jaminan hirupna.Pamakéan interior.Lejell 253 gampang gun jeung alat, ngabogaan odorformula lemah sareng VOC patuh, tur aman formarble sarta granit.Ldeal pikeun aplikasi interior.

Lejell 253 (4)
Lejell 253 (2)

Sealant gabungan konstruksi ieu ogé tahan ka cuaca, paparan UV, sareng bahan kimia, sahingga janten solusi anu awét sareng awét pikeun ngégél sendi.Formulasi modulus anu luhur mastikeun yén éta nahan bentukna sareng nyayogikeun résistansi anu saé pikeun deformasi dina kaayaan setrés atanapi gerakan.

Lejell253 (2)

Wewengkon Aplikasi

Lejell 253 cocog pikeun sealing kelim hiasan imah, hotél, aula makan, bak, nyeuseuh baskom, hearth, témbok kaca.

Lejell253 (1)
Lejell253 (3)

Spésifikasi bungkusan

•Sosis: 400ml / 600ml
• Drum: 20KGS / 240KGS

Lejell253 (1)
Pu Konstruksi Sealant PU
Spésifikasi bungkusan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Data Téknis①

    Lejell 253
    Barang Standar Nilai has
    Penampilan Bodas
    némpelkeun homogen
    /
    Kapadetan
    GB / T 13477.2
    1,55±0,1 1.57
    Extrudability (ml / mnt)
    GB / T 13477.4
    ≥150 200
    Sipat sagging (mm)
    GB / T 13477.6
    ≤3 0
    Tack waktos bébas②(mnt)
    GB / T 13477.5
    20~40 25
    Laju curing (mm/d)
    HG/T 4363
    ≥1.6 1.8
    Eusi volatile(%)
    GB/T 2793
    ≥97 98
    Shore A-teuas
    GB / T 531.1
    ≥80 83
    kakuatan Tensile MPa
    GB/T 528
    ≥4 4.5
    Elongation dina putus%
    GB/T 528
    ≥50 90
    Suhu operasi (℃) -40~90

    ① Sadaya data di luhur diuji dina kaayaan standar dina 23±2°C, 50±5%RH.
    ② Nilai waktu bébas paku bakal kapangaruhan ku parobahan suhu lingkungan jeung kalembaban.

    Rincian séjén

    jéntré

    232pu

    PABRIK témbongkeun-11Guangdong Pustar Adhesives & Sealants Co., Ltd. nyaéta produsén profésional sealant polyurethane sareng napel di Cina.Pausahaan ngahijikeun panalungtikan ilmiah, produksi sareng penjualan.Éta henteu ngan ukur gaduh pusat téknologi R&D sorangan, tapi ogé gawé bareng sareng seueur paguron luhur pikeun ngawangun sistem aplikasi panalungtikan sareng pamekaran.PABRIK témbongkeun-22 Brand sorangan "PUSTAR" polyurethane sealant geus kacida muji ku konsumén pikeun kualitas stabil sarta alus teuing.Dina satengah kadua 2006, dina respon kana parobahan paménta pasar, pausahaan dimekarkeun garis produksi di Qingxi, Dongguan, sarta skala produksi taunan geus ngahontal leuwih ti 10.000 ton.

    PABRIK témbongkeun-33 Pikeun lila, aya hiji kontradiksi irreconcilable antara panalungtikan teknis jeung produksi industri bahan sealing polyurethane, nu geus diwatesan ngembangkeun industri.Malah di dunya, ngan sababaraha pausahaan bisa ngahontal produksi badag skala, tapi kusabab napel super kuat maranéhanana sarta kinerja sealing, pangaruh pasar na ieu laun ngembangna, sarta ngembangkeun polyurethane sealant na elém surpassing sealants silicone tradisional nyaeta trend umum. .

    PABRIK témbongkeun-44 Handap trend ieu, Pustar Company geus naratas métode manufaktur "anti ékspérimén" dina prakték panalungtikan sarta pamekaran jangka panjang, muka jalan anyar pikeun produksi badag skala, cooperated kalawan tim pamasaran profésional, sarta geus sumebar ka sakuliah dunya. nagara sarta diékspor ka Amérika Serikat, Rusia jeung Kanada.Jeung Éropa, widang aplikasi populér di manufaktur mobil, konstruksi jeung industri.

    PABRIK témbongkeun-55 PABRIK témbongkeun-66 PABRIK témbongkeun-77

    Selang sealant ngagunakeun léngkah

    Léngkah prosés ukuran gabungan ékspansi
    Nyiapkeun parabot konstruksi: husus lem gun pangawasa sarung kertas rupa péso spatula Jelas lem utiliti péso sikat karét tip gunting liner
    Ngabersihan permukaan dasar anu caket
    Teundeun bahan padding (strip busa poliétilén) pikeun mastikeun yén jero padding sakitar 1 cm ti témbok.
    Pasted kertas pikeun nyegah kontaminasi sealant bagian non-konstruksi
    Potong nozzle crosswise ku péso
    Potong bukaan sealant
    Kana nozzle lem jeung kana gun lem
    Sealant ieu seragam sarta terus extruded tina nozzle tina gun lem.Gun lem kedah gerak merata jeung lalaunan pikeun mastikeun yén dasar napel pinuh di kontak jeung sealant jeung nyegah gelembung atawa liang ti pindah gancang teuing
    Larapkeun lem jelas kana scraper (gampang pikeun ngabersihan engké) jeung ngaropéa beungeut kalawan scraper saméméh pamakéan garing.
    Copot keretas

    Sealant tube teuas ngagunakeun léngkah

    Toskeun botol sealing sareng potong nozzle kalayan diaméter anu pas
    Buka handapeun sealant sapertos kaléng
    Screw nozzle lem kana gun lem

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami