page_banner

PRODUK

Gancang-drving Polvurethane Kaca napel Renz30E

Katerangan pondok:

• kakuatan beungkeut awal High, modulus tinggi, positioning gancang dina 1h.
• suhu Low fiksasi gancang.
• konstruksi Primer bébas sadia dina panel cet.


Rincian produk

DATA Téknis

Automobile sealant runtuyan

KELEBIHAN KAMI

OPERASI

Panjelasan Produk

Renz-30E nyaéta hiji-komponén Uap curable polyurethane sealant, nu boga ciri fiksasi gancang suhu low, adhesion awal tinggi, kohési alus sarta kinerja sealing.Henteu aya korosi sareng polusi kana substrat, ramah lingkungan, teu aya gelembung nalika aplikasi, penampilan lemes sareng rupa jsb.

Renz 30E (2)
Renz 30E (3)

Kalayan napel Kaca Polvurethane Gancang, anjeun ogé tiasa pamit pikeun hariwang ngeunaan daya tahan.Sealant Ieu kacida tahan ka Uap, weathering jeung bahan kimia, sahingga cocog pikeun aplikasi indoor jeung outdoor.

Sealant otomotif

Wewengkon Aplikasi

Renz30E cocog pikeun beungkeutan antara kaca mobil high-end sareng beus sareng awak utama.

Renz 30E

Spésifikasi bungkusan

Karét: 310ml

Sosis: 400ml / 600ml

Renz 30E (2)
Sealant otomotif
Renz 30E (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Data Téknis①

    Renz 30E
    Barang Standar Nilai has
    Penampilan Hideung,
    némpelkeun homogen
    /
    Kapadetan
    GB / T 13477.2
    1.2±0.1 1.25
    Extrudability ml / mnt
    GB / T 13477.4
    ≥40 40
    Sipat sagging (mm)
    GB / T 13477.6
    ≤0.5 0
    Tack waktos bébas②(mnt)
    GB / T 13477.5
    10~35 15
    Laju curing (mm/d)
    HG/T4363
    ≥3.0 4.0
    Eusi volatile(%)
    GB/T 2793
    ≥98 99
    Shore A-teuas
    GB / T 531.1
    55~60 58
    kakuatan Tensile MPa
    GB/T 528
    ≥7.0 8.0
    Elongation dina putus%
    GB/T 528
    ≥300 400
    Kakuatan cimata (N/mm)
    GB/T 529
    ≥10 12
    Kakuatan geser-tarik (MPa)
    GB/T 7124
    ≥4.0 4.0
    Suhu operasi (℃) -40~90

    ① Sadaya data di luhur diuji dina kaayaan standar dina 23±2°C, 50±5%RH.
    ② Nilai waktu bébas paku bakal kapangaruhan ku parobahan suhu lingkungan jeung kalembaban.

    Rincian séjén

    Automobile sealant runtuyan1

    aotu Sealant mobil séri2 Automobile sealant runtuyan3 Automobile sealant runtuyan4

    PABRIK témbongkeun-11

    Guangdong Pustar Adhesives & Sealants Co., Ltd. nyaéta produsén profésional sealant polyurethane sareng napel di Cina.Pausahaan ngahijikeun panalungtikan ilmiah, produksi sareng penjualan.Éta henteu ngan ukur gaduh pusat téknologi R&D sorangan, tapi ogé gawé bareng sareng seueur paguron luhur pikeun ngawangun sistem aplikasi panalungtikan sareng pamekaran.

    PABRIK témbongkeun-22

    Brand sorangan "PUSTAR" polyurethane sealant geus kacida muji ku konsumén pikeun kualitas stabil sarta alus teuing.Dina satengah kadua 2006, dina respon kana parobahan paménta pasar, pausahaan dimekarkeun garis produksi di Qingxi, Dongguan, sarta skala produksi taunan geus ngahontal leuwih ti 10.000 ton.

    PABRIK témbongkeun-33

    Pikeun lila, aya hiji kontradiksi irreconcilable antara panalungtikan teknis jeung produksi industri bahan sealing polyurethane, nu geus diwatesan ngembangkeun industri.Malah di dunya, ngan sababaraha pausahaan bisa ngahontal produksi badag skala, tapi kusabab napel super kuat maranéhanana sarta kinerja sealing, pangaruh pasar na ieu laun ngembangna, sarta ngembangkeun polyurethane sealant na elém surpassing sealants silicone tradisional nyaeta trend umum. .

    PABRIK témbongkeun-44

    Handap trend ieu, Pustar Company geus naratas métode manufaktur "anti ékspérimén" dina prakték panalungtikan sarta pamekaran jangka panjang, muka jalan anyar pikeun produksi badag skala, cooperated kalawan tim pamasaran profésional, sarta geus sumebar ka sakuliah dunya. nagara sarta diékspor ka Amérika Serikat, Rusia jeung Kanada.Jeung Éropa, widang aplikasi populér di manufaktur mobil, konstruksi jeung industri.

    PABRIK témbongkeun-55

    PABRIK témbongkeun-66

    PABRIK témbongkeun-77

    Selang sealant ngagunakeun léngkah

    Léngkah prosés ukuran gabungan ékspansi
    Nyiapkeun parabot konstruksi: husus lem gun pangawasa sarung kertas rupa péso spatula Jelas lem utiliti péso sikat karét tip gunting liner
    Ngabersihan permukaan dasar anu caket
    Teundeun bahan padding (strip busa poliétilén) pikeun mastikeun yén jero padding sakitar 1 cm ti témbok.
    Pasted kertas pikeun nyegah kontaminasi sealant bagian non-konstruksi
    Potong nozzle crosswise ku péso
    Potong bukaan sealant
    Kana nozzle lem jeung kana gun lem
    Sealant ieu seragam sarta terus extruded tina nozzle tina gun lem.Gun lem kedah gerak merata jeung lalaunan pikeun mastikeun yén dasar napel pinuh di kontak jeung sealant jeung nyegah gelembung atawa liang ti pindah gancang teuing
    Larapkeun lem jelas kana scraper (gampang pikeun ngabersihan engké) jeung ngaropéa beungeut kalawan scraper saméméh pamakéan garing.
    Copot keretas

    Sealant tube teuas ngagunakeun léngkah

    Toskeun botol sealing sareng potong nozzle kalayan diaméter anu pas
    Buka handapeun sealant sapertos kaléng
    Screw nozzle lem kana gun lem

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami